Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε στο χώρο του χονδρικού εμπορίου καφέ - τσαγιού, την πώληση επαγγελματικού εξοπλισμού και της επισκευής & μεταπώλησης μηχανών καφέ αλλά και συναφών εξοπλισμών.

Παρέχουμε στις επιχειρήσεις τον απαραίτητο εξοπλισμό με χρησιδάνειο (μηχανή καφέ, μύλου άλεσης, φλυτζάνια κλπ), σεμινάρια προσωπικού και εβδομαδιαία παρακολούθηση ποιότητας.

Επίσης αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση εξοπλισμού, τη συντήρηση, την επισκευή ή τυχόν βλάβη  που έχετε όπως και του υπόλοιπου εξοπλισμού σας. Καλή δουλειά, με προσοχή και μεράκι. Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική αλλά και τα Χανιά.

Καλέστε μας για τυχόν απορίες.

Λίγα λόγια για την δουλεία μας:

Service Μηχανών: Το γενικό σέρβις του εξοπλισμού σας (μηχανής και μύλων) το οποίο περιλαμβάνει την γενική αφαλάτωση της μηχανής, αντικατάσταση όλων των o-ring και φίλτρων του κυκλώματος, φλάντζες, ηλεκτροβαλβίδες (ηλεκτρομαγνητικές), διορθώσεις χρώματος σε περίπτωση φθοράς καθώς και ότι άλλο απαιτείται για την επιστροφή της στο εργοστασιακό της επίπεδο είναι το δικό μας ζητούμενο.

Service Μύλων Άλεσης: Για τους μύλους άλεσης προβαίνουμε σε αλλαγή μαχαιριών και γενικό καθαρισμό, διορθώσεις χρώματος σε περίπτωση φθοράς.

Σε περίπτωση βλάβης ερχόμαστε στο χώρο σας εντός 3 ωρών το αργότερο ( κόστος επίσκεψης συν το ανταλλακτικό αν χρειαστεί ).

Το δικό σας ζητούμενο είναι να εργάζεστε με ένα άρτιο εξοπλισμό που θα κάνει την δουλεία σας εύκολη.

 

ΚΑΦΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΚΕ

ΧΟΝΔΡΙΚΌ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΦΕ

ΑΡ.ΓΕΜΗ: 159139858000

ΑΦΜ: 801559888

Αναγνώστου Γογονή 132

ΤΚ 73136

ΤΗΛ. 2821099956

ΧΑΝΙΑ